Met-Hospital-Horizontal
angiologia-back-cover4

Θεραπεία Κιρσών με Laser

Άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες!

Η θεραπεία των κιρσών με λέιζερ τελευταίας τεχνολογίας 1470nm έχει καθιερωθεί, εδώ και πολύ καιρό, ως η μέθοδος εκλογής (η καλύτερη μέθοδος) για τη θεραπεία των κιρσών και της φλεβικής ανεπάρκειας. Είναι μια ελάχιστα επεμβατική τεχνική χωρίς ή με μικροσκοπικές τομές και, συνεπώς, με ελάχιστο κίνδυνο μετεγχειρητικών λοιμώξεων. Μπορεί να γίνει με τοπική αναισθησία και για το λόγο αυτό δεν απαιτεί νοσηλεία. Την ίδια ημέρα ο ασθενής φεύγει και επανέρχεται στην προηγούμενη δραστηριότητά του.

Εφαρμόζεται και σε υπερήλικες ασθενείς με άλλα συστηματικά νοσήματα, όπως καρδιακά, αναπνευστικά, σακχαρώδη διαβήτη, όπου η κλασική χειρουργική επέμβαση είναι απαγορευτική. Οι παχύσαρκοι ασθενείς που έχουν και μεγαλύτερο κίνδυνο για θρομβώσεις μπορούν επίσης να θεραπευτούν με το λέιζερ.

Είναι η καλύτερη μέθοδος για τη θεραπεία του φλεβικού έλκους, όπου η κλασική χειρουργική επέμβαση αποφεύγεται λόγω κινδύνου διασποράς της λοίμωξης σε άλλους ιστούς. Χάρη στην τεχνολογία των λέιζερ, το φάσμα ηλικιών αλλά και η βαρύτητα των περιστατικών που υποβάλλονται σε θεραπεία με αυτή την τεχνική έχουν αυξηθεί.

Κατά την τεχνική αυτή, η οπτική ίνα του λέιζερ εισέρχεται στο εσωτερικό της φλέβας που πάσχει και με την εκπομπή από το άκρο της θερμικής ενέργειας συρρικνώνει τη φλέβα την οποία σε μικρό χρονικό διάστημα απορροφάει ο οργανισμός. Η φλέβα αυτή εξαφανίζεται και δεν ξαναβγαίνει. Η βλάβη των γύρω ιστών είναι αμελητέα σε σχέση με την κλασική χειρουργική επέμβαση, κατά την οποία οι φλέβες εκριζώνονται. Όλη αυτή η διαδικασία γίνεται με επιπολής αναισθησία (μέθη). Η διάρκεια είναι περίπου 45 λεπτά και στη συνέχεια ο ασθενής μετά από 2-3 ώρες παίρνει εξιτήριο. Την επομένη μέρα μπορεί να έχει πλήρη δραστηριότητα, όπως και πριν την επέμβαση.

 
 

Υπηρεσίες

aneyrisma-angiologia

Αρτηριακές Παθήσεις

Στένωση καρωτίδας Ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής Ισχαιμία κάτω άκρων

Kirsoi 7a Before -angiologia

Φλεβικές Παθήσεις

Χρήση εξελιγμένων Laser για θεραπεία κιρσών, φλεβικής ανεπάρκειας και ευρυαγγειών

evriaggeies

Ευρυαγγείες

Ευρυαγγείες ονομάζουμε τις διατεταμένες μικρές κόκκινες ή μπλε φλέβες ..

αγγειακες παθησεις angiologia

Αγγειακές Παθήσεις

Παθήσεις αρτηριών, φλεβών και λεμφαγγείων.

ανευρυσμα cover

Ανευρύσματα

Αντιμετώπιση και θεραπεία με σύγχρονη ενδαγγειακή τεχνική

Ο κ. Ρόκας Γιώργος απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (master) και διδακτορικού (Dr). Εξειδικεύτηκε στην αγγειοχειρουργική στο Λαϊκό Νοσοκομείο ΓΝΑ και στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο, όπου και διετέλεσε επιμελητής στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Επίσης διατέλεσε διευθυντής στον Όμιλο του Ιατρικού Αθηνών, όπως επίσης και ως Επιστημονικός Υπεύθυνος του τμήματος  Αγγειοχειρουργικής της Ευρωκλινικής Αθηνών. Σήμερα διατελεί ως Διευθυντής της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του METROPOLITAN Νοσοκομείου. 

Εξειδικεύτηκε στα φλεβικά laser στο Λονδίνο και είναι ένας από τους πρώτους ιατρούς που ασχολήθηκαν στην Ελλάδα, με τα φλεβικά laser, έχοντας μεγάλη εμπειρία και σε περιστατικά κλασσικής αγγειοχειρουργικής.

Ο Αγγειοχειρούργος Ρόκας Γεώργιος με 10ετής εμπειρία και πρωτοπόρος στον χώρο των laser, με εμπειρία χιλιάδων περιστατικών, σας περιμένει για να ασχοληθεί με το πρόβλημά σας, να βρει την καλύτερη λύση για εσάς και να το αντιμετώπιση βάση των τελευταίων επιστημονικών δεδομένων.

Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε τον Αγγειοχειρούργο – Αγγειολόγο κο Ρόκα στο Νοσοκομείο Metropolitan Αθήνας. Ο ιατρός χειρουργεί στο Νοσοκομείο Metropolitan Αθήνας και στο Ιασώ Θεσσαλίας.

rokas-georgios-angilogia
metropolitan-logo-rokas-georgios
ιασω θεσσαλίας logo

Γεώργιος Ι. Ρόκας Αγγειολόγος – Αγγειοχειρουργός Αγγειακή & Ενδαγγειακή Χειρουργική

Follow Us on Facebook

Ιατρείο Αθήνας

Λεωφόρος Κηφισίας 2, Παράδεισος Μαρούσι, Τ.Κ. 151 25 Τηλέφωνο ραντεβού 216 0011 006 Τηλ.: 210 6821003 Κιν.: 6937 305757

Ιατρείο Ρόδος

Κωνσταντίνου Τσάτσου 1, Επτά Βαγιές Τηλ.: 22410 28500 Κιν.: 6937 305757

Ιατρείο Λαμίας

Έσλιν 16 Τηλέφωνο ραντεβού 216 0011 006 Τηλ.: 22310 43773 Κιν.: 6937 305757

Ιατρείο Λάρισας

Ιασώ Θεσσαλίας, 8ο χλμ. Π.Ε.Ο Λάρισας- Αθηνών 41500 - Τηλέφωνο ραντεβού 216 0011 006 Κιν.: 6937 305757

© 2022 All rights reserved ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΡΟΚΑΣ, ΑΓΓΕΙΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ - ΛΑΜΙΑ - ΛΑΡΙΣΑ - ΡΟΔΟΣ | Created by Startwebsite