Βιογραφικό του Ιατρού

rokas-georgios-angilogia-clinics1

Ο αγγειολόγος-αγγειοχειρουργός κος Ρόκας Γεώργιος είναι διευθυντής αγγειοχειρουργικής κλινικής στο METROPOLITAN HOSPITAN παλαιού Φαλήρου όπου κάνει επεμβάσεις της κλασικής αγγειοχειρουργικής, σύγχρονες ενδαγγειακές τεχνικές με stent και τα σύγχρονα ενδοαυλικά φλεβικά laser. Με την άριστα εκπαιδευμένη επιστημονική του ομάδα αναλαμβάνει να φέρει σε πέρας με τον πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό τρόπο δύσκολες και επικίνδυνες αγγειακές επεμβάσεις με επιτυχία και αποτελεσματικότητα.

Διατηρεί ιατρεία στην Αθήνα, τη Λαμία και τη Ρόδο. Συνεργάζεται και χειρουργεί επίσης στο ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ και την EUROMEDICA Ρόδου.

Έχει διατελέσει επί σειρά ετών διευθυντής στον ΟΜΙΛΟ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ και συνεργάτης της Ευρωκλινικής Αθηνών. Μετά την εξειδίκευσης του διετέλεσε επιμελητής αγγειοχειρουργικής κλινικής στο ΓΝΑ Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ για δυο χρόνια.

Εκπαίδευση

Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και έκανε την ειδικότητά του στο ΓΝΑ Λαϊκό και ΓΝΑ Σισμανόγλειο.
Μετά την Θητεία του στο δημόσιο εξειδικεύτηκε στο Λονδίνο στα λέιζερ.

Μετεκπαίδευση

Συνεχίζει την ενημέρωση και εκπαίδευσης του στις σύγχρονες χειρουργικές τεχνικές στην EUROPEAN SOCIETY OF VASCULAR AND ENDOVASCULAS SURGERY και το EUROPEAN VENOUS FORUM καθώς και σε εγχώρια αγγειοχειρουργικά συνέδρια.

Γεώργιος Ι. Ρόκας Αγγειολόγος Αγγειοχειρουργός

Κιν.:   6937 305757

 

Αγγειακή & Ενδαγγειακή Χειρουργική

 Email: info@angiologia.gr

 
 
 
 

Ο ιατρός κατόπιν ραντεβού βρίσκεται στα ιατρεία του: Ιατρείο ΑθήναςΙατρείο ΡόδοςΙατρείο ΛαμίαςΙατρείο Λάρισας 

Ο ιατρός χειρουργεί στο Νοσοκομείο Metropolitan Αθήνας, στην Λαμία και στην Λάρισα χειρουργεί στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και στο νησί της Ρόδου στο EUROMEDICA Ρόδου.

Αγγειολόγος αγγειοχειρουργός Αθήνα – Αγγειολόγος αγγειοχειρουργός Ρόδο – Αγγειολόγος Αγγειοχειρουργός Λαμία – Αγγειολόγος αγγειοχειρουργός Λάρισα

Υπηρεσίες