Ιατρείο Ρόδος | Αγγειολόγος - Αγγειοχειρουργός

Καλώς ήρθατε στο Ιατρείο στη Ρόδο του Αγγειολόγου Αγγειοχειρουργού Ρόκα Γεώργιου. Ειδικευόμαστε στην παροχή των πιο σύγχρονων και αποτελεσματικών θεραπειών για τις αγγειακές παθήσεις. 

Ο Αγγειολόγος Ρόκας Γεώργιος είναι ένας έμπειρος αγγειοχειρουργός που παρέχει ολοκληρωμένη ιατρική φροντίδα σε ασθενείς με παθήσεις των αρτηριών και των φλεβών. Διαθέτει υψηλό επίπεδο εμπειρίας στη διάγνωση και τη θεραπεία αυτών των παθήσεων, όπως:

Θεραπεία με λέιζερ για κιρσούς – Φλεβίτιδα

Θεραπεία με λέιζερ για τις ευρυαγγείες του προσώπου και των ποδιών

Οριστική θεραπεία των αγγειακών παθήσεων (κιρσοί – φλεβίτιδα)

Στα ιατρεία του, ο αγγειοχειρουργός – αγγειολόγος Γεώργιος Ρόκας αναλαμβάνει υπεύθυνα και αποτελεσματικά τη διάγνωση και αντιμετώπιση των αρτηριακών παθήσεων, όπως, μεταξύ άλλων, τα ανευρύσματα και οι αποφράξεις.

ιατρειο-ροδος6 angiologia

Θεραπεία Κιρσών της φλεβικής ανεπάρκειας και των ευρυαγγειών

Η Θεραπεία κιρσών και της φλεβίτιδας πραγματοποιείται ανώδυνα με την πιο σύγχρονη μέθοδο, το φλεβικό λέιζερ. Η θεραπεία διαρκεί 45 Λεπτά, είναι ανώδυνη και αποτελεί την πιο σύγχρονη μέθοδο θεραπείας σήμερα.

Η Θεραπεία των κιρσών χωρίς χειρουργική επέμβαση πραγματοποιείται με την πιο σύγχρονη μέθοδο της θεραπείας με Laser. Ανώδυνη, αναίμακτη μέθοδος χωρίς κινδύνους αλλεργικών αντιδράσεων που επιτρέπει τη θεραπεία και στα δύο άκρα.

Ο Αγγειοχειρουργός χειρουργεί στο Νοσοκομείο EUROMEDICA στην Ρόδο

Ο κ. Ρόκας Γιώργος απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (master) και διδακτορικού (Dr). Εξειδικεύτηκε στην αγγειοχειρουργική στο Λαϊκό Νοσοκομείο ΓΝΑ και στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο, όπου και διετέλεσε επιμελητής στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Επίσης διατέλεσε διευθυντής στον Όμιλο του Ιατρικού Αθηνών, όπως επίσης και ως Επιστημονικός Υπεύθυνος του τμήματος  Αγγειοχειρουργικής της Ευρωκλινικής Αθηνών. Σήμερα διατελεί ως Διευθυντής της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του METROPOLITAN Νοσοκομείου. 

Εξειδικεύτηκε στα φλεβικά laser στο Λονδίνο και είναι ένας από τους πρώτους ιατρούς που ασχολήθηκαν στην Ελλάδα, με τα φλεβικά laser, έχοντας μεγάλη εμπειρία και σε περιστατικά κλασσικής αγγειοχειρουργικής.

Ο Αγγειοχειρουργός Ρόκας Γεώργιος με 10ετής εμπειρία και πρωτοπόρος στον χώρο των laser, με εμπειρία χιλιάδων περιστατικών, σας περιμένει για να ασχοληθεί με το πρόβλημά σας, να βρει την καλύτερη λύση για εσάς και να το αντιμετώπιση βάση των τελευταίων επιστημονικών δεδομένων.

rokas-georgios-angilogia-clinics1

Υπηρεσίες