Met-Hospital-Horizontal
ιατρειο-αθηνα5 angiologia

Η αποτελεσματική θεραπεία κιρσών με Laser

 

Οι κιρσοί είναι διογκωμένες, πιεσμένες φλέβες που συχνά εμφανίζονται στα πόδια, και μπορούν να προκαλέσουν αισθητικά προβλήματα και δυσφορία. Η τεχνολογία Laser έχει καταστήσει δυνατή την αποτελεσματική θεραπεία κιρσών με ελάχιστη επέμβαση και παρενέργειες. Ας δούμε πώς λειτουργεί αυτή η χειρουργική μέθοδος και ποια είναι τα κύρια οφέλη της.

Τι είναι η θεραπεία των κιρσών με λέιζερ;

Η θεραπεία με λέιζερ είναι μια μη επεμβατική διαδικασία. Η θερμότητα από το λέιζερ προκαλεί βλάβη στα τοιχώματα της φλέβας, η οποία στη συνέχεια κλείνει, εμποδίζοντας τη ροή του αίματος μέσω αυτής. Αυτή η διαδικασία ονομάζεται θερμική αφαίρεση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία των ευρυαγγείων και των μεγαλύτερων κιρσών, καθώς και άλλων τύπων προβλημάτων των αιμοφόρων αγγείων, όπως οι ευρυαγγείες και τα αιμαγγειώματα (γεννητικά σημάδια).

θεραπεια κιρσών1 angiologiaΠώς λειτουργεί η θεραπεία με λέιζερ για τη θεραπεία των κιρσών;

Η ενέργεια του λέιζερ απορροφάται από το αίμα στη φλέβα. Αυτό προκαλεί τη συρρίκνωση και την εξαφάνιση της φλέβας, η οποία διαρκεί μερικές εβδομάδες.
Η θεραπεία πραγματοποιείται από έναν έμπειρο Αγγειολόγο Αγγειοχειρουργό που χρησιμοποιεί ειδικό εξοπλισμό που κατευθύνει μια δέσμη φωτός στα πόδια σας. Η θεραπεία με λέιζερ χρησιμοποιεί θερμότητα για να καταστρέψει το τοίχωμα της φλέβας, το οποίο στη συνέχεια αντικαθίσταται από ουλώδη ιστό. Η ενέργεια του λέιζερ σφραγίζει επίσης τη ροή του αίματος στη φλέβα που έχει υποβληθεί σε θεραπεία, μειώνοντας το πρήξιμο και τη φλεγμονή.
Η διαδικασία θεραπείας είναι μη επεμβατική και συνήθως διαρκεί λιγότερο από μία ώρα για να ολοκληρωθεί. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους κιρσών, συμπεριλαμβανομένων των ευρυαγγειών, των δικτυωτών φλεβών και των σαφηνοειδών παλινδρομήσεων (SR).

Τα οφέλη της θεραπείας κιρσών με Laser

Η θεραπεία με λέιζερ για τους κιρσούς είναι μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία που πραγματοποιείται στο γραφείο του γιατρού. Τα οφέλη της θεραπείας φλεβών με λέιζερ περιλαμβάνουν:

  • Μίνιμαλ επεμβατική: Η θεραπεία κιρσών με Laser αποτελεί μία μίνιμαλ επεμβατική επιλογή που δεν απαιτεί νάρκωση ή μεγάλες τομές. Αυτό μειώνει τον κίνδυνο επιπλοκών και το χρόνο ανάρρωσης. Οι ασθενείς νιώθουν ελάχιστο ή και καθόλου πόνο κατά τη διάρκεια ή κατόπιν της θεραπείας.
  • Πραγματοποιείται στο ιατρείο του ειδικευμένου Αγγειολόγου Αγγειοχειρουργού
  • Γρήγορη ανάρρωση: Οι ασθενείς συνήθως επιστρέφουν στις καθημερινές τους δραστηριότητες
  • Ελάχιστος χρόνος διακοπής της εργασίας

Η αποτελεσματική θεραπεία κιρσών με Laser Nd Yag: Μια επαναστατική μέθοδος για την αντιμετώπιση των κιρσών

Τι είναι ο Laser Nd Yag;

Το Laser Nd Yag (Neodymium-doped Yttrium Aluminum Garnet) είναι ένας ισχυρός, εξελιγμένος τύπος λέιζερ που χρησιμοποιείται σε διάφορες εφαρμογές και λόγω της υψηλής ακρίβειας και της μειωμένης επεμβατικότητας, θεωρείται μια από τις καλύτερες επιλογές για τη θεραπεία των κιρσών.

Πώς λειτουργεί η θεραπεία κιρσών με Laser Nd Yag;

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, ο γιατρός θα κατευθύνει τον λέιζερ στο επιφανειακό τμήμα της φλέβας που προκαλεί το πρόβλημα. Η ενέργεια του λέιζερ θα προκαλέσει τη θέρμανση του αίματος και των τοιχωμάτων της φλέβας, οδηγώντας στη συστολή και τη θρόμβωση της φλέβα

Η θεραπεία των κιρσών με λέιζερ είναι η πιο αποτελεσματική και ασφαλής μέθοδος για την εξάλειψη του πόνου σας, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής σας και την αποκατάσταση της αυτοπεποίθησής σας. Εάν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τη θεραπεία κιρσών με λέιζερ, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Υπηρεσίες

aneyrisma-angiologia

Αρτηριακές Παθήσεις

Στένωση καρωτίδας Ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής Ισχαιμία κάτω άκρων

Kirsoi 7a Before -angiologia

Φλεβικές Παθήσεις

Χρήση εξελιγμένων Laser για θεραπεία κιρσών, φλεβικής ανεπάρκειας και ευρυαγγειών

evriaggeies

Ευρυαγγείες

Ευρυαγγείες ονομάζουμε τις διατεταμένες μικρές κόκκινες ή μπλε φλέβες ..

αγγειακες παθησεις angiologia

Αγγειακές Παθήσεις

Παθήσεις αρτηριών, φλεβών και λεμφαγγείων.

ανευρυσμα cover

Ανευρύσματα

Αντιμετώπιση και θεραπεία με σύγχρονη ενδαγγειακή τεχνική

Ο κ. Ρόκας Γιώργος απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (master) και διδακτορικού (Dr). Εξειδικεύτηκε στην αγγειοχειρουργική στο Λαϊκό Νοσοκομείο ΓΝΑ και στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο, όπου και διετέλεσε επιμελητής στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Επίσης διατέλεσε διευθυντής στον Όμιλο του Ιατρικού Αθηνών, όπως επίσης και ως Επιστημονικός Υπεύθυνος του τμήματος  Αγγειοχειρουργικής της Ευρωκλινικής Αθηνών. Σήμερα διατελεί ως Διευθυντής της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του METROPOLITAN Νοσοκομείου. 

Εξειδικεύτηκε στα φλεβικά laser στο Λονδίνο και είναι ένας από τους πρώτους ιατρούς που ασχολήθηκαν στην Ελλάδα, με τα φλεβικά laser, έχοντας μεγάλη εμπειρία και σε περιστατικά κλασσικής αγγειοχειρουργικής.

Ο Αγγειοχειρούργος Ρόκας Γεώργιος με 10ετής εμπειρία και πρωτοπόρος στον χώρο των laser, με εμπειρία χιλιάδων περιστατικών, σας περιμένει για να ασχοληθεί με το πρόβλημά σας, να βρει την καλύτερη λύση για εσάς και να το αντιμετώπιση βάση των τελευταίων επιστημονικών δεδομένων.

Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε τον Αγγειοχειρούργο – Αγγειολόγο κο Ρόκα στο Νοσοκομείο Metropolitan Αθήνας. Ο ιατρός χειρουργεί στο Νοσοκομείο Metropolitan Αθήνας, στην Λαμία και στην Λάρισα χειρουργεί στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας στην Λάρισα και στο νησί της Ρόδου στο EUROMEDICA Ρόδου.

rokas-georgios-angilogia
metropolitan-logo-rokas-georgios
ιασω θεσσαλίας logo

Γεώργιος Ι. Ρόκας Αγγειολόγος – Αγγειοχειρουργός Αγγειακή & Ενδαγγειακή Χειρουργική

Follow Us on Facebook

Ιατρείο Αθήνας

Λεωφόρος Κηφισίας 2, Παράδεισος Μαρούσι, Τ.Κ. 151 25 Τηλέφωνο ραντεβού 216 0011 006 Τηλ.: 210 6821003 Κιν.: 6937 305757

Ιατρείο Ρόδος

Κωνσταντίνου Τσάτσου 1, Επτά Βαγιές Τηλ.: 22410 28500 Κιν.: 6937 305757

Ιατρείο Λαμίας

Έσλιν 16 Τηλέφωνο ραντεβού 216 0011 006 Τηλ.: 22310 43773 Κιν.: 6937 305757

Ιατρείο Λάρισας

Ιασώ Θεσσαλίας, 8ο χλμ. Π.Ε.Ο Λάρισας- Αθηνών 41500 - Τηλέφωνο ραντεβού 216 0011 006 Κιν.: 6937 305757

© 2016 ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΡΟΚΑΣ, ΑΓΓΕΙΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ - All rights reserved | Created by Startwebsite