Φλεβικές Παθήσεις

Το φλεβικό σύστημα είναι μέρος του κυκλοφορικού συστήματος του σώματος. Μεταφέρει το αίμα πίσω στην καρδιά, αφού έχει παραδώσει οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά στα κύτταρα. Το αρτηριακό σύστημα είναι υπεύθυνο για τη μεταφορά αίματος πλούσιου σε οξυγόνο μακριά από την καρδιά σε όλα τα μέρη του σώματος.

 
 
 
 
 

Χρόνια Φλεβική Ανεπάρκεια

Η χρόνια φλεβική ανεπάρκεια (CVI) είναι μια κατάσταση που χαρακτηρίζεται από ανεπαρκή κυκλοφορία στα πόδια και τα πέλματα και επηρεάζει περισσότερες από τις μισές έγκυες γυναίκες αλλά και πολλές άλλες λόγο της ορθοστασίας ή περπατούν για μεγάλα χρονικά διαστήματα. 

 
 
 
 
 
 

Κιρσοί

Οι κιρσοί είναι πρησμένες ή διογκωμένες φλέβες που μπορεί να αναπτυχθούν ως αποτέλεσμα της χρόνιας φλεβικής ανεπάρκειας CVI, της εγκυμοσύνης ή άλλων παραγόντων που αυξάνουν την πίεση στις φλέβες των ποδιών και μπορεί να προκαλέσουν δυσφορία αλλά δεν είναι συνήθως επικίνδυνες, εκτός αν υποστούν ρήξη ή αιμορραγία. 

 
 
 
 
 

Φλεβικά Έλκη

Τα φλεβικά έλκη εμφανίζονται όταν οι κιρσοί σπάνε και δημιουργούν μια ανοιχτή πληγή που δεν επουλώνεται σωστά λόγω της μειωμένης παροχής αίματος. Αυτά μπορεί να είναι επώδυνα και δύσκολα αν δεν αντιμετωπιστούν άμεσα.  

 
 
 
 

Φλεβίτιδα

Η φλεβίτιδα είναι μια φλεγμονή μιας φλέβας που μπορεί να εμφανιστεί ως αποτέλεσμα τραυματισμού, η οποία προκαλεί πόνο, ερυθρότητα και πρήξιμο στην περιοχή γύρω από μια φλέβα, καθιστώντας δύσκολη τη διέλευση του αίματος. 

 
 
 
 
KIRSOI
EVRIAGGEIES

Συμπτώματα και Ενδείξεις

Η φλεβική νόσος είναι ένα κοινό ιατρικό πρόβλημα που επηρεάζει πολλούς ανθρώπους. Τα αρχικά συμπτώματα της φλεβικής νόσου μπορεί να είναι διάφορες αλλαγές στα πόδια που είναι αισθητές από αισθητική άποψη, αλλά δεν προκαλούν πόνο. Ωστόσο, αν αφεθούν χωρίς θεραπεία, μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρά προβλήματα υγείας. Βαριά και κουρασμένα πόδια με αίσθηση φαγούρας ή πρησμένοι αστράγαλοι μπορεί να υποδηλώνουν φλεβική ανεπάρκεια

Θεραπεία Κιρσών της φλεβικής ανεπάρκειας και των ευρυαγγειών

Χρήση εξελιγμένων Laser, για τη θεραπεία των κιρσών, της φλεβικής ανεπάρκειας και των ευρυαγγειών με laser 1470nm ND Yang Laser.

Διαβάστε αναλυτικά για τη σύγχρονη και ανώδυνη θεραπεία των φλεβικών κιρσών με laser.

 
 
 
 
 

Ο ιατρός κατόπιν ραντεβού βρίσκεται στα ιατρεία του: Ιατρείο ΑθήναςΙατρείο ΡόδοςΙατρείο ΛαμίαςΙατρείο Λάρισας 

Ο ιατρός χειρουργεί στο Νοσοκομείο Metropolitan Αθήνας, στην Λαμία και στην Λάρισα χειρουργεί στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και στο νησί της Ρόδου στο EUROMEDICA Ρόδου.

Αγγειολόγος αγγειοχειρουργός Αθήνα – Αγγειολόγος αγγειοχειρουργός Ρόδο – Αγγειολόγος Αγγειοχειρουργός Λαμία – Αγγειολόγος αγγειοχειρουργός Λάρισα

Χρόνιες Φλεβικές Παθήσεις

Φωτογραφίες περιστατικών

Υπηρεσίες