Υγιή πόδια!

5849Laser για ανώδυνη θεραπεία κιρσών και ευρυαγγειών. Ανακαλύψτε την πιο εξελιγμένη μέθοδο αντιμετώπισης για να απαλλαγείτε από τα συγκεκριμένα προβλήματα χωρίς πόνο, χειρουργικές τομές και μετεγχειρητικές ουλές.

Kαι οι κιρσοί και οι ευρυαγγείες αποτελούν σημάδια φλεβικής ανεπάρκειας, ένα πρόβλημα που όσο πιο σύντομα αναγνωριστεί και αντιμετωπιστεί, τόσο χαμηλότερος είναι ο κίνδυνος επιπλοκών. Η πιο συχνή εξέταση για τη διάγνωση της φλεβικής ανεπάρκειας είναι το triplex φλεβών. Οι κιρσοί, ειδικότερα, μπορούν να θεραπευτούν για αισθητικούς αλλά κυρίως για ιατρικούς λόγους, καθώς υπάρχει κίνδυνος θρόμβωσης. Για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων, σύγχρονες μέθοδοι προτείνουν ριζική λύση, προσφέροντας την πιο εξελιγμένη θεραπεία με μεγάλη επιτυχία. Φυσικά, μιλάμε για τα laser.

Στην περίπτωση των κιρσών, το ενδοφλεβικό laser συνιστά μια θεαματική εξέλιξη της τεχνολογίας, που επιτρέπει τη θεραπεία κάθε είδους φλέβας με τη χρήση οπτικών ινών, πολύ χαμηλά επίπεδα ενέργειας και απόλυτη ακρίβεια.

Με πολύ απλό και αποτελεσματικό τρόπο, η συγκεκριμένη μέθοδος αντιμετώπισης είναι ανώδυνη και ελαχιστοποιεί το ενδεχόμενο διεπεμβατικού και μετεγχειρητικού πόνου, εκχυμώσεων και λοιπών ανεπιθύμητων ενεργειών. Η θεραπεία πραγματοποιείται υπό υπερηχογραφική απεικόνιση χωρίς νοσηλεία, με τοπική αναισθησία και διαρκεί 30-45 λεπτά.
Μέσω της οπτικής ίνας, η ενέργεια του laser διαχέεται ακτινικά στα τοιχώματα της φλέβας ασκώντας στοχευμένη φωτοθερμική δράση που τη σφραγίζει πλήρως. Η παραπάνω διαδικασία δεν απαιτεί τομές ή ράμματα και δεν προξενεί ουλές. Οι ασθενείς νιώθουν ελάχιστο ή και καθόλου πόνο κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη θεραπεία, ενώ αμέσως μετά μπορούν να επιστρέψουν κανονικά στις δραστηριότητές τους.

Όσον αφορά τις ευρυαγγείες, πλέον αντιμετωπίζονται με τελευταίας γενιάς laser που δρουν εξωτερικά και επιφέρουν αποτελεσματική συρρίκνωση των φλεβιδίων στα οποία στο¬χεύουμε μέχρι και την οριστική απορρόφησή τους. Χάρη στη νέα αυτή μέθοδο, χρησιμοποιούμε όλο και λιγότερο ή και καθόλου τις γνωστές ενέσεις και τις διάφορες χημικές ουσίες που μέχρι πρόσφατα ήταν η μόνη επιλογή.

Χάρη στη νέα αυτή μέθοδο, χρησιμοποιούμε όλο και λιγότερο ή και καθόλου τις γνωστές ενέσεις και τις διάφορες χημικές ουσίες που μέχρι πρόσφατα ήταν η μόνη επιλογή.

Ο ιατρός κατόπιν ραντεβού βρίσκεται στα ιατρεία του: Ιατρείο ΑθήναςΙατρείο ΡόδοςΙατρείο ΛαμίαςΙατρείο Λάρισας 

Ο ιατρός χειρουργεί στο Νοσοκομείο Metropolitan Αθήνας, στην Λαμία και στην Λάρισα χειρουργεί στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και στο νησί της Ρόδου στο EUROMEDICA Ρόδου.

Αγγειολόγος αγγειοχειρουργός Αθήνα – Αγγειολόγος αγγειοχειρουργός Ρόδο – Αγγειολόγος Αγγειοχειρουργός Λαμία – Αγγειολόγος αγγειοχειρουργός Λάρισα

Υπηρεσίες