Κιρσοί Θεραπεία με laser από τον αγγειολόγο-αγγειοχειρουργό Ρόκα Γεώργιο στη Ρόδο

Οι κιρσοί είναι διευρυμένες φλέβες που εμφανίζονται συνήθως στα πόδια. Είναι μια συχνή πάθηση που επηρεάζει περίπου το 30% των ενηλίκων. Οι κιρσοί μπορεί να προκαλέσουν μια σειρά από συμπτώματα, όπως αίσθημα βάρους, πόνο, κνησμό και αίσθημα καύσου στα πόδια. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι κιρσοί μπορεί να οδηγήσουν σε πιο σοβαρές επιπλοκές, όπως φλεβική θρομβοφλεβίτιδα ή έλκη στα πόδια.

Η θεραπεία των κιρσών μπορεί να είναι χειρουργική ή μη χειρουργική. Η κλασική χειρουργική θεραπεία περιλαμβάνει την αφαίρεση των κιρσών με τομές. Η μη χειρουργική θεραπεία περιλαμβάνει την ενδοφλεβική θεραπεία με λέιζερ με άριστα αποτελέσματα.

Είναι πλέον η θεραπεία εκλογής για την φλεβική ανεπάρκεια και τους κιρσούς

Η ενδοφλεβική θεραπεία με λέιζερ είναι μια ελάχιστα επεμβατική μέθοδος που χρησιμοποιεί ενέργεια λέιζερ για να συρρικνώσει τις κιρσώδεις φλέβες. Η μέθοδος αυτή είναι αποτελεσματική στη θεραπεία των κιρσών όλων των μεγεθών και μπορεί να πραγματοποιηθεί με τοπική αναισθησία.

Ο αγγειολόγος-αγγειοχειρουργός Ρόκας Γεώργιος, ο οποίος διατηρεί ιατρείο στη Ρόδο, είναι εξειδικευμένος στη θεραπεία των κιρσών με λέιζερ. Ο Δρ. Ρόκας διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην εφαρμογή της μεθόδου αυτής και έχει πραγματοποιήσει με επιτυχία χιλιάδες επεμβάσεις.

Η διαδικασία της ενδοφλεβικής θεραπείας με λέιζερ από τον Δρ. Ρόκα είναι η εξής:

  • Ο ασθενής ξαπλώνει σε μια ειδική κλίνη.
  • Ο γιατρός εισάγει ένα μικρό καθετήρα στην προσβεβλημένη φλέβα.
  • Μέσω του καθετήρα διοχετεύεται ενέργεια λέιζερ στην φλέβα.
  • Η ενέργεια του λέιζερ προκαλεί τη συρρίκνωση των τοιχωμάτων της φλέβας.
  • Η φλέβα στη συνέχεια απορροφάτε από τον οργανισμό.

Η διαδικασία της επέμβασης διαρκεί περίπου 45 λεπτά. Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι του την ίδια ημέρα.

Μετά την επέμβαση, ο ασθενής κινητοποιείται  άμεσα και επιστρέφει στις καθημερινές δραστηριότητες του από την επόμενη μέρα.

Η ενδοφλεβική θεραπεία με λέιζερ είναι μια αποτελεσματική και ασφαλής μέθοδος για τη θεραπεία των κιρσών. Η μέθοδος αυτή προσφέρει τα εξής πλεονεκτήματα:

  • Είναι ελάχιστα επεμβατική και δεν απαιτεί νοσηλεία.
  • Είναι αποτελεσματική στη θεραπεία των κιρσών όλων των μεγεθών.
  • Είναι μια ασφαλής μέθοδος με ελάχιστους κινδύνους.
  • Άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα

Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με κιρσούς, μπορείτε να συμβουλευτείτε τον αγγειολόγο-αγγειοχειρουργό Ρόκα Γεώργιο στη Ρόδο. Ο Δρ. Ρόκας θα σας ενημερώσει για τις διαθέσιμες επιλογές θεραπείας και θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τη θεραπεία που είναι κατάλληλη για εσάς.

θεραπεια κιρσων angiologia

Ο ιατρός κατόπιν ραντεβού βρίσκεται στα ιατρεία του: Ιατρείο ΑθήναςΙατρείο ΡόδοςΙατρείο ΛαμίαςΙατρείο Λάρισας 

Ο ιατρός χειρουργεί στο Νοσοκομείο Metropolitan Αθήνας, στην Λαμία και στην Λάρισα χειρουργεί στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και στο νησί της Ρόδου στο EUROMEDICA Ρόδου.

Αγγειολόγος αγγειοχειρουργός Αθήνα – Αγγειολόγος αγγειοχειρουργός Ρόδο – Αγγειολόγος Αγγειοχειρουργός Λαμία – Αγγειολόγος αγγειοχειρουργός Λάρισα

Υπηρεσίες