Met-Hospital-Horizontal

Θεραπεία Ευρυαγγειών αίτια και συμπτώματα

evriaggeies-PRIN-METAΣήμερα οι κιρσοί στα πόδια και στο πρόσωπο αντιμετωπίζονται οριστικά χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Ο Δρ Γιώργος Ρόκας Αγγειολόγος ειδικεύτηκε στο Λονδίνο στα φλεβικά λέιζερ και έχει μεγάλη εμπειρία καθώς είναι από τους πρώτους στην Ελλάδα που ασχολήθηκε με τα φλεβικά λέιζερ.

Μάθετε περισσότερα στο βίντεο από τον Δρ Γεώργιο Ρόκα, PhD, Πανεπιστήμιο Αθηνών, Διευθυντή της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου METROPOLITAN.

 

Ευρυαγγείες & φλεβική ανεπάρκεια
Οι ευρυαγγείες είναι διεσταλμένες φλέβες στο δέρμα και παρατηρούνται συχνότερα στα πόδια, στο πρόσωπο ή και στο υπόλοιπο σώμα. Είναι ένα καθαρά αισθητικό πρόβλημα αν υπάρχουν μόνες τους χωρίς φλεβική ανεπάρκεια. Σύμφωνα με την τελευταία διεθνή ταξινόμηση, αποτελούν το αρχικό στάδιο της φλεβικής ανεπάρκειας. Συνήθως έχουν μια τροφοδότρια φλέβα η οποία είναι φλεβική ανεπάρκεια και διαστέλλονται λόγω της αυξημένης πίεσης στο εσωτερικό τους. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε εάν συνοδεύονται από φλεβική ανεπάρκεια προκειμένου να τις αντιμετωπίσουμε.

Αυτό σημαίνει ότι αν έχουμε και φλεβική ανεπάρκεια θα πρέπει πρώτα να αντιμετωπίσουμε το θέμα της φλεβικής ανεπάρκειας για να μπορέσουμε να θεραπεύσουμε και τις ευρυαγγείες ριζικά και να μην ξαναεμφανιστούν. Σε καμία περίπτωση οι ευρυαγγείες δεν υποχωρούν αν δεν θεραπευτεί η φλεβική ανεπάρκεια πρώτα. Σε καμία περίπτωση δεν υποχωρούν οι ευρυαγγείες, αν πρώτα δεν θεραπευτεί η φλεβική ανεπάρκεια.

Ευρυαγγείες: Η θεραπεία και η αντιμετώπιση τους Χωρίς Χειρουργείο, με ND YAG LASER – Η πιο Σύγχρονη Μέθοδος Αντιμετώπισης

ND_Yag_Laser

Μια από τις επαναστατικές και σύγχρονες μεθόδους αντιμετώπισης και λύσεις θεραπείας για τις ευρυαγγείες στα πόδια αποτελεί το Laser. Το Laser ND YAG είναι η τελευταία γενιά που το διαθέτουν ελάχιστα ιατρεία στην Ελλάδα.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της Θεραπείας Ευρυαγγειών με Laser

  • Πρόκειται για μία ανώδυνη και αναίμακτη μέθοδο αντιμετώπισης των ευρυαγγειών
  • Χωρίς την έγχυση χημικών ουσιών που διατελείται στην σκληροθεραπεία ή την σκληροθεραπεία με αφρό και συνεπάγεται ότι δεν υπάρχει κίνδυνος αλλεργικών αντιδράσεων.
  • Πραγματοποιείται με απόλυτη ακρίβεια και αποτελεσματικότητα
  • Χωρίς να γίνουν τομές
  • Δεν προκαλεί εκχυμώσεις, δυσμορφία και ουλές
  • Δεν χρησιμοποιούνται βελόνες με αποτέλεσμα να ελαχιστοποιείται κάθε ενδεχόμενο μόλυνσης
  • Επιτυγχάνεται ταυτόχρονη θεραπεία και στα δύο άκρα (αν πραγματοποιείται θεραπεία για πόδια)
  • Τέλος διαθέτουμε στο ιατρείο μας, το εξελιγμένο και εξειδικευμένο για ευρυαγγείες ND YAG LASER, καθώς αποτελεί το καλύτερο μέσο παγκοσμίως για τη θεραπεία των ευρυαγγειών. Η τιμή της θεραπείας ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος, αλλά το τελικό κόστος διατηρείται σε προσιτό επίπεδο για τον ασθενή.

Η Διαδικασία είναι ανώδυνη, αναίμακτη και δίνουμε αποτελεσματική λύση με Laser
Πριν από την έναρξη της θεραπείας, ο ασθενής συνήθως υποβάλλεται σε φλεβικό triplex για να διαπιστωθεί ποιες φλέβες θα αντιμετωπιστούν με το λέιζερ, να ελεγχθούν οι μείζονες και οι ελάσσονες σαφηνικές φλέβες και να διαπιστωθεί εάν υπάρχει ανεπάρκεια.

Για τη θεραπεία των ευρυαγγειών, η κύρια εστίαση πρέπει να είναι στις μπλε φλέβες που βρίσκονται πιο κοντά στην επιφάνεια του δέρματος. Αυτό θα βοηθήσει στη διακοπή της ροής του αίματος προς τις ευρυαγγείες.

Το laser επιτρέπει τη θεραπεία μεσαίου και μικρού μεγέθους φλεβών με πολύ χαμηλά επίπεδα ενέργειας, πράγμα που σημαίνει ότι οι ασθενείς δεν αισθάνονται πόνο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Μέσω μιας ειδικής οπτικής ίνας μπορούμε να στοχεύσουμε την επιλεγμένη φλέβα εξωτερικά και μέσω ειδικών ρυθμίσεων (διάρκεια, συχνότητα, ενέργεια) η δέσμη λέιζερ φτάνει σε διαφορετικό βάθος όπου βρίσκεται η στοχευόμενη φλέβα.

Η θεραπεία των ευρυαγγειών με λέιζερ γίνεται με τη χρήση μιας δέσμης λέιζερ σε καθορισμένο μήκος κύματος και προκαθορισμένη ενέργεια για να συρρικνωθεί η φλέβα και να απορροφηθεί από το σώμα. Η διαδικασία γίνεται εξωτερικά, χωρίς παρακεντήσεις με βελόνα.

 
 

“>

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Υπηρεσίες

aneyrisma-angiologia

Αρτηριακές Παθήσεις

Στένωση καρωτίδας Ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής Ισχαιμία κάτω άκρων

Kirsoi 7a Before -angiologia

Φλεβικές Παθήσεις

Χρήση εξελιγμένων Laser για θεραπεία κιρσών, φλεβικής ανεπάρκειας και ευρυαγγειών

evriaggeies

Ευρυαγγείες

Ευρυαγγείες ονομάζουμε τις διατεταμένες μικρές κόκκινες ή μπλε φλέβες ..

αγγειακες παθησεις angiologia

Αγγειακές Παθήσεις

Παθήσεις αρτηριών, φλεβών και λεμφαγγείων.

ανευρυσμα cover

Ανευρύσματα

Αντιμετώπιση και θεραπεία με σύγχρονη ενδαγγειακή τεχνική

Ο κ. Ρόκας Γιώργος απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (master) και διδακτορικού (Dr). Εξειδικεύτηκε στην αγγειοχειρουργική στο Λαϊκό Νοσοκομείο ΓΝΑ και στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο, όπου και διετέλεσε επιμελητής στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Επίσης διατέλεσε διευθυντής στον Όμιλο του Ιατρικού Αθηνών, όπως επίσης και ως Επιστημονικός Υπεύθυνος του τμήματος  Αγγειοχειρουργικής της Ευρωκλινικής Αθηνών. Σήμερα διατελεί ως Διευθυντής της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του METROPOLITAN Νοσοκομείου. 

Εξειδικεύτηκε στα φλεβικά laser στο Λονδίνο και είναι ένας από τους πρώτους ιατρούς που ασχολήθηκαν στην Ελλάδα, με τα φλεβικά laser, έχοντας μεγάλη εμπειρία και σε περιστατικά κλασσικής αγγειοχειρουργικής.

Ο Αγγειοχειρούργος Ρόκας Γεώργιος με 10ετής εμπειρία και πρωτοπόρος στον χώρο των laser, με εμπειρία χιλιάδων περιστατικών, σας περιμένει για να ασχοληθεί με το πρόβλημά σας, να βρει την καλύτερη λύση για εσάς και να το αντιμετώπιση βάση των τελευταίων επιστημονικών δεδομένων.

Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε τον Αγγειοχειρούργο – Αγγειολόγο κο Ρόκα στο Νοσοκομείο Metropolitan Αθήνας. Ο ιατρός χειρουργεί στο Νοσοκομείο Metropolitan Αθήνας, στην Λαμία και στην Λάρισα χειρουργεί στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας στην Λάρισα και στο νησί της Ρόδου στο EUROMEDICA Ρόδου.

rokas-georgios-angilogia
metropolitan-logo-rokas-georgios
ιασω θεσσαλίας logo

Γεώργιος Ι. Ρόκας Αγγειολόγος – Αγγειοχειρουργός Αγγειακή & Ενδαγγειακή Χειρουργική

Follow Us on Facebook

Ιατρείο Αθήνας

Λεωφόρος Κηφισίας 2, Παράδεισος Μαρούσι, Τ.Κ. 151 25 Τηλέφωνο ραντεβού 216 0011 006 Τηλ.: 210 6821003 Κιν.: 6937 305757

Ιατρείο Ρόδος

Κωνσταντίνου Τσάτσου 1, Επτά Βαγιές Τηλ.: 22410 28500 Κιν.: 6937 305757

Ιατρείο Λαμίας

Έσλιν 16 Τηλέφωνο ραντεβού 216 0011 006 Τηλ.: 22310 43773 Κιν.: 6937 305757

Ιατρείο Λάρισας

Ιασώ Θεσσαλίας, 8ο χλμ. Π.Ε.Ο Λάρισας- Αθηνών 41500 - Τηλέφωνο ραντεβού 216 0011 006 Κιν.: 6937 305757

© 2016 ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΡΟΚΑΣ, ΑΓΓΕΙΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ - All rights reserved | Created by Startwebsite