Αποτελεσματική θεραπεία κιρσών με Laser στην Αθήνα

Στην εποχή της τεχνολογικής καινοτομίας, η θεραπεία κιρσών με laser αποτελεί μια επαναστατική μέθοδο προσφέροντας μία ανώδυνη, γρήγορη και συχνά οριστική λύση στο πρόβλημα των κιρσών.

Η μέθοδος θεραπείας κιρσών με λέιζερ που εφαρμόζουμε, διακρίνονται για την υψηλή τους αποτελεσματικότητα και τη δυνατότητα να προσφέρουν μόνιμα αποτελέσματα χωρίς χειρουργικές τομές. Προγραμματίστε άμεσα το ραντεβού σας.

Τι είναι οι κιρσοί και ποιες οι συνέπειες για την υγεία

Οι κιρσοί αποτελούν παθολογικές διεστάλμενες φλέβες, οι οποίες εμφανίζονται κυρίως στα κάτω άκρα και μπορούν να προκαλέσουν πόνο, φλεγμονή και αίσθημα βαρύτητας. Η παρουσία τους είναι όχι μόνο αισθητικό πρόβλημα αλλά και ένδειξη φλεβικής ανεπάρκειας.

Τα πλεονεκτήματα της θεραπείας

  • Απουσία πόνου κατά τη διάρκεια και μετά την επέμβαση.
  • Άμεση κινητοποίηση του ασθενή και επιστροφή στις δραστηριότητες.
  • Απουσία ουλών και μακροχρόνιων επιπλοκών.
  • Σπάνια υποτροπή του προβλήματος, με μόνιμα αποτελέσματα.
  • Επέμβαση με βάση την εμπειρεία από τον Αγγειοχειρουργό Ρόκα Γεώργιο, για εγγυημένη ασφάλεια και ακρίβεια.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το κόστος και τα οφέλη της θεραπείας κιρσών με laser, καθώς και για να προγραμματίσετε τη δική σας αξιολόγηση.

Κλινική αξιολόγηση και προετοιμασία για τη θεραπεία κιρσών με Laser

Πριν τη διεξαγωγή της θεραπείας κιρσών με laser, προηγείται μια σημαντική φάση αξιολόγησης από τον αγγειοχειρουργό Ρόκα Γεώργιο. Ο σχολαστικός αυτός έλεγχος εξασφαλίζει ότι η παρέμβαση θα είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε ασθενούς και θα εφαρμοστεί με τη δέουσα ακρίβεια, στοιχείο κρίσιμο για την επιτυχία της διαδικασίας.

Η σημασία της ακριβούς διάγνωσης με υπερήχους

Η διάγνωση περιλαμβάνει χαρτογράφηση των φλεβών με τη χρήση προηγμένων υπερηχογραφημάτων έγχρωμου duplex, που επιτρέπουν την ακριβή ανάλυση της ροής του αίματος και την εντόπιση της παθολογικής φλέβας.

 
 

Συγκριτικά πλεονεκτήματα της laser θεραπείας έναντι των παραδοσιακών μεθόδων

Στην διαδικασία αφαίρεσης κιρσών με laser, η οποία εφαρμόζεται με επιτυχία στα ιατρεία του Αγγειολόγου Αγγειοχειρουργού Ρόκα Γεώργιου στην Αθήνα, στην Ρόδο, στην Λαμία και στην Λάρισα, αναδεικνύονται πολυάριθμα πλεονεκτήματα συγκρίνοντας την με παραδοσιακές μεθόδους. Η μείωση του χρόνου ανάρρωσης και η αποφυγή επεμβατικών χειρουργικών τεχνικών αποτελούν βασικούς λόγους για την επιλογή της laser θεραπείας.

Επιπλέον, η προσέγγιση αυτή αποφεύγει τη χρήση γενικής αναισθησίας, προσφέροντας μία ασφαλέστερη διαδικασία και περιορίζοντας το ρίσκο επιπλοκών.

Τέλος, η ελάχιστη επεμβατικότητα της laser τεχνικής επιτρέπει την γρήγορη επιστροφή των ασθενών στην καθημερινότητά τους, γεγονός ευνοϊκό γι’ αυτούς που διαθέτουν ενεργό τρόπο ζωής και δεν επιθυμούν να περάσουν πολύ χρόνο σε ανάρρωση. Αναμφισβήτητα, η laser θεραπεία κιρσών είναι μια μέθοδος επιλογής για τον σύγχρονο ασθενή που αναζητά αποτελεσματικότητα, ασφάλεια και άνεση.

veins2024-2
veins2024-1

Συχνά υποβληθείσες ερωτήσεις - FAQ

angiologia

Τι είναι οι κιρσοί και ποιες οι συνέπειες για την υγεία;

Οι κιρσοί είναι διεσταλμένες, επώδυνες και συχνά ορατές φλέβες που εμφανίζονται κυρίως στα κάτω άκρα, αποτελώντας ένδειξη φλεβικής ανεπάρκειας. Μπορούν να προκαλέσουν σημαντικό πόνο, κάνοντας δύσκολη την καθημερινότητα και μπορεί να οδηγήσουν σε πιο σοβαρές καταστάσεις όπως φλεβική θρόμβωση.

Πώς γίνεται η θεραπεία κιρσών με laser; | Χρήση ενδοαυλικού laser

Η θεραπεία κιρσών με laser περιλαμβάνει την χρήση ειδικού laser για την καταστροφή των παθολογικών φλεβών

Αν η φλεβική ανεπάρκεια μείνει αθεράπευτη, η λοίμωξη και η φλεγμονή της περιοχής επιδεινώνονται και οι βλάβες των ιστών μπορεί να γίνουν μη διορθώσιμες.

Το ενδοαυλικό laser μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα στάδια του φλεβικού έλκους με απόλυτη ασφάλεια, για να θεραπεύσει τη φλεβική ανεπάρκεια που είναι και η αιτία του φλεβικού έλκους. Η ανοιχτή χειρουργική επέμβαση αποφεύγεται λόγω κινδύνου διασποράς σε βαθύτερους ιστούς των επικίνδυνων μικροβίων του έλκους. Ταυτόχρονα χορηγούμε αντιβιοτικά και συνιστούμε επιμελή τοπική φροντίδα της πληγής. Οι κάλτσες διαβαθμισμένης συμπίεσης CLASS II ή III είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθούν για αρκετό καιρό μετά την επέμβαση, για καλύτερα και γρηγορότερα αποτελέσματα.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της θεραπείας με laser έναντι άλλων μεθόδων;

Η θεραπεία με laser προσφέρει πολλαπλά πλεονεκτήματα όπως την απουσία πόνου, την άμεση ανάρρωση, την ελάχιστη επεμβατικότητα, την απουσία ουλών και το χαμηλό ρίσκο υποτροπής.

Πόσο ασφαλής είναι η θεραπεία με laser για τους κιρσούς;

Η θεραπεία με laser θεωρείται πολύ ασφαλής, ειδικά όταν διενεργείται από έμπειρο αγγειοχειρουργό. Η τεχνολογία laser υψηλής ακρίβειας μειώνει τον κίνδυνο επιπλοκών.

Ποιος είναι ο ρόλος του αγγειοχειρουργού στην επιτυχημένη θεραπεία των κιρσών με laser;

Ο αγγειοχειρουργός αξιολογεί την κλινική εικόνα, καθορίζει την κατάλληλη θεραπευτική προσέγγιση και χειρίζεται τα υψηλής ακρίβειας εργαλεία για την εκτέλεση της επέμβασης.

Πώς προετοιμάζεται ο ασθενής για την laser θεραπεία κιρσών;

Η προετοιμασία περιλαμβάνει κλινική αξιολόγηση με υπέρηχο αγγείων Triplex για ακριβή διάγνωση, καθώς και οδηγίες για τη φόρεση ειδικών ελαστικών καλτσών πριν και μετά τη θεραπεία.

Τι κόστος έχει η θεραπεία κιρσών με laser;

Το κόστος της θεραπείας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την πολυπλοκότητα του προβλήματος, το μέγεθος της περιοχής που υπόκειται σε θεραπεία και τις επιπλέον υπηρεσίες που μπορεί να χρειαστούν. Είναι διαθέσιμες λεπτομερείς εκτιμήσεις κατόπιν ιατρικής εξέτασης.

Ποια είναι τα αποτελέσματα και η διάρκεια ανάρρωσης μετά τη laser θεραπεία;

Τα αποτελέσματα είναι συνήθως μακροχρόνια και η ανάρρωση άμεση. Ο ασθενής επιστρέφει στις καθημερινές δραστηριότητες αμέσως, με τη σύσταση να ακολουθεί ορισμένες μετεγχειρητικές οδηγίες για την αποφυγή επιπλοκών.

Πρέπει να μείνω στο νοσοκομείο μετά την θεραπεία των κιρσών με Laser;

Όχι, η θεραπεία με laser για τους κιρσούς επιτρέπει στον ασθενή να επιστρέψει στο σπίτι του αμέσως μετά την επέμβαση.

Ο ιατρός κατόπιν ραντεβού βρίσκεται στα ιατρεία του: Ιατρείο ΑθήναςΙατρείο ΡόδοςΙατρείο ΛαμίαςΙατρείο Λάρισας 

Ο ιατρός χειρουργεί στο Νοσοκομείο Metropolitan Αθήνας, στην Λαμία και στην Λάρισα χειρουργεί στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και στο νησί της Ρόδου στο EUROMEDICA Ρόδου.

Αγγειολόγος αγγειοχειρουργός Αθήνα – Αγγειολόγος αγγειοχειρουργός Ρόδο – Αγγειολόγος Αγγειοχειρουργός Λαμία – Αγγειολόγος αγγειοχειρουργός Λάρισα

Υπηρεσίες